21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Muhtarlardan Öner'e plaket

Kepez Muhtarlar Derneği Yönetimi, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'e, hizmetlerinden ve Vakıflarla ilgili mülkiyet sorununu çözmesinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kepez Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu, Kır Çiçeği Parkı'ndaki işletmede Başkan Öner'e akşam yemeği verdi. Başkan Öner, yemekte muhtarlardan mahalleleriyle ilgili sorunları dinledi.

Muhtarların da desteğini alarak ilçenin 50 yıllık ve 100 bine yakın kişiyi ilgilendiren Vakıf Mülkiyeti sorununu bitirdiklerini vurgulayan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, hizmet elçisi olarak gördükleri muhtarlara, vatandaşa hızlı ve kaliteli hizmet verebilmeleri amacıyla muhtar evleri yaptıklarını hatırlattı. Öner, her mahalleye muhtar evi yapmayı hedeflediklerini vurguladı.

Kepez Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Büyükkeleş de, 58 mahalle muhtarını temsilen Başkan Öner'e, ilçeye modern bir kimlik kazandıran rekor hizmetlerinden ve ilçenin 50 yıllık Vakıf mülkiyeti sorununu çözüme kavuşturmasından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Kepez Muhtarlar Derneği, mahalle muhtarları arasında yaptığı anket sonucu Kepez Belediyesi Zabıta Müdürü Faruk Vural'ı, 2007 yılının bürokratı seçti. Büyükkeleş, yılın bürokratı plaketini Vural'a verdi. Yemeğe, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Kocagöz ve Soner Erkaya, Kepez Belediye Meclis Üyesi Adlıhan Dere de katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 16:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?