22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Mükelleflere teşekkür ziyareti

MÜKELLEFLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban ‘Uyumlu Vergi Mükellefi’ uygulaması ile belge almaya hak kazananları işyerlerinde ziyaret ederek, teşekkür etti.

Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban, Gelir Uzmanı Zeki Kulaç ile birlikte 21. Vergi Haftası kapsamında ‘Uyumlu Vergi Mükellefi’ uygulamasında belge almaya hak kazanan Eczacı Dilek Erol, M.Ali Cengiz (Uzman Elektrik), Hasan Özden (Polen Turizm), Sami Ünal ve Osman Çinkaya ile Gelir Vergisi sıralamasında Manavgat birincisi olan Nemci Çakıcı, Manavgat ikincisi Eczacı Abdullah Uğur’u işyerlerinde ziyaret ederek, birer teşekkür belgesi takdim etti.

Mükellefleri işyerlerine giderek ziyaret eden Çoban, “Bakanlığımızın iki yıl önce başlattığı uygulama kapsamında vergisini zamanında ödeyen, hiç bir vergi sorunu çıkarmayan 5 mükellefimize Uyumlu Vergi Mükellefi kapsamında, ayrıca 2 mükellefimize de Gelir Vergisi’nde Antalya’da ilk 10 içerisinde yeralmaları nedeniyle teşekkür belgesi veriyoruz. Bu belgeyi almaya hak kazanan mükelleflerimize teşekkür ediyor ve bundan sonraki dönemde de aynı disiplinle hareket edeceklerine inanıyorum” dedi.

MÜKELLEFLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 16:33:01
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 16:50:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?