7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Mülteciler yemek menüsünü beğenmedi

Korkuteli ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanan 259 mülteciden bazıları, Kaymakamlık tarafından verilen domates, salata ve peynirden oluşan akşam yemeğini beğenmedi.

Geçen Cuma günü Fethiye Yolu Güllüpınar mevkiinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen operasyonda yakalanan mültecilerin sayısı 259'a çıktı. Yakalanan aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 259 kişi Korkuteli Spor Salonu'na yerleştirildi. Her türlü ihtiyaçları spor salonunda karşılanan mültecilere İlçe Kaymakamlığı tarafından sabah, öğle ve akşam olmak üzere yemek veriliyordu.

Kaymakamlık tarafından dün akşam verilen domates, salata ve peynirden oluşan yemek mönüsünü beğenmeyen bazı mülteciler, yemek yemeyi reddetti. Bu arada olayla ilişkisi bulunduğu ileri sürülen 17 Türk serbest bırakılırken, mültecilere yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen bir kişi de gözaltına alındı.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 16:31:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
d-köle IP: 88.70.21.xxx Tarih : 3.12.2007 18:57:48

Allah a sükür etsinler, türkiye onlari beslemek zorunda degil.ozaman geldikleri yere dönsünler ,bakalim pirzolami bekliyor.?