21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Murat ve Kader'ine kavuştu

Antalya'nın Alanya ilçesinde kaybolan 2 ve 3 yaşındaki çocuklarını sokak sokak arayan gözüyaşlı anne, gazetecilerin yardımıyla çocuklarına kavuştu.

Antalya'nın Alanya İlçesinde 2 ve 3 yaşındaki Murat ve Kader isimli kardeşleri yağmurun altında çıplak ayakla dolaşırken gören bir çay ocağı işletmecisi, çocukların aileleri tarafından terk edildiğini düşünerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis tarafından çevrede yapılan aramada çocukları tanıyan kimse çıkmadı.

Bunun üzerine iki kardeş Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. Polisler karakolda ağlayan iki kardeşi susturmak için büyük gayret sarfederken karakolda bulunan gazeteciler çocukları bulan çay ocağı işletmecisiyle röportaj yapmak için çay ocağına gitti.

Çay ocağı işletmecisi ile röportaj yaparken Ünzile B. isimli bir kadının telaşlı bir şekilde bir şeyler aradığını fark eden gazeteciler gözüyaşlı kadına ne aradığını sordu. Acılı annenin iki çocuğunu aradığını fark eden gazeteciler, gözüyaşlı kadına 'Çocukların güvenli bir yerde. Merak etmeyin" diyerek teselli etmeye çalıştı. Çocuklarının karakolda olduğunu gazetecilerden öğrenen acılı anne uzun süre mutluluk gözyaşları döktü.

Gazeteciler ile birlikte çocukların bulunduğu karakola giden anne, çocuklarını
görünce uzun süre sarıldı . Anne ve çocuklarının birbirlerine ağlayarak sarılmaları gazeteci ve polisleri duygulandırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 18:10:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?