15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Muratpaşa Belediyespor’un gururu

MURATPAŞA BELEDİYESPOR’UN MİLLİ GURURU

İtalya’da yapılacak olan Ritmik Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda Muratpaşa Belediyespor’dan Nevin Sevinç Deveci, Türkiye’yi temsil edecek 3 jimnastikçiden biri oldu.

Amatör spor branşlarının Antalya’daki lokomotifi Muratpaşa Belediyespor, Türkiye’yi uluslararası platformda ay yıldızlı forma ile temsil eden sporcular yetiştirmeyi sürdürüyor.

Muratpaşa Belediyesporlu Nevin Sevinç Deveci, 25-30 Ağustos tarihleri arasında İtalya’da yapılacak olan Ritmik Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi büyükler kategorisinde temsil edecek 3 sporcudan biri oldu. Muratpaşa Belediyespor jimnastik antrenörü Zlatka Staykova da aynı şampiyonaya milli takım antrenörü olarak katılacak.

Muratpaşa Belediyesporlu Jimnastikçi Nevin Sevinç Deveci antrenörü Zlatka Staykova ile birlikte İtalya’da yapılacak olan Ritmik Jimnastik Dünya Şampiyonası öncesi Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da kampa girdi. Şampiyona başlayana kadar kampta kalacak olan Deveci, şampiyona sonrasında da antrenörü Staykova ile Sofya’daki kampa devam edecek. Yine Muratpaşa Belediyesporlu jimnastikçi Ekin Güler, İtalya’daki şampiyonaya ferdi olarak katılacak. Güler, şampiyonada gençler kategorisinde mücadele edecek.

Nevin Sevinç Deveci’nin, Ritmik Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek 3 sporcu arasında yer almasının gurur verici olduğunu belirten Muratpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Akkaya, başarılı sonuçlar beklediklerini söyledi. Akkaya, “Bize her konuda destek veren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’in amatör spora ve sporculara sağladığı katkının karşılığı, uluslararası platformda hem kulübümüzü hem de ülkemizi temsil etmektir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 15:59:02
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 16:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?