21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Muratpaşa'da aydınlatma sorunu bitiyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen Güvenlik Mahallesine gelerek, Muhtar İsmail Akkaya ile muhtarlıkta bulunan vatandaşları ziyaret etti. Mahalle hakkında Akkaya’dan bilgiler alan Evcilmen, özellikle bölgede yer alan parklardaki ışıklandırılmadan rahatsızlık duyulduğunu duyunca, ekiplere talimat vererek, “ Derhal parklardaki ışıklandırma sorunlarını çözelim. “ talimatını verdi.

Kaldırımlar başlıyor..

Güvenlik Mahallesi Muhtarı İsmail Akaya , Süleyman Evcilmen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başkanımızı burada görmekten duyduğum memnuniyeti mahallelim adına dile getirmek istiyorum. Kendisinin ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Kendisi ile sık sık görüşüyoruz. Ancak burada karşılıklı sorunlarımızı dinliyor olması ayrı bir şans bizim için“ dedi.

Özellikle Güvenlik Mahallesinde bulunan parkların aydınlatma sorunları olduğuna dikkat çeken Akaya, “ Özellikle vatandaşlarımızın bizlerden çözülmesini istedikleri en önemli konu çocuklarımızın kullandıkları parkların ışıklandırma sorunları. Sayın başkanımızın bu konuda bir çözüm bulmasını bekliyoruz. Ayrıca ara yollarımızda yapılacak kaldırım çalışmalarımızın da bir an önce başlamasını istiyoruz.“ dedi.

Başkan Evcilmen’de tüm mahalle muhtarlarını dolaştıklarını ve Güvenlik Mahallesi Muhtarlığını ziyaret ettiklerini, kendisine iletilen sorunların da bir an önce hayata geçirileceği müjdesini verirken, yakında Güvenlik Mahallesinde kaldırım çalışmalarının başlayacağını ifade etti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2005 Salı 10:57:14
Güncelleme :31 Mayıs 2005 Salı 11:02:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?