1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Muratpaşa'da şehitler anıldı

AK Parti Muratpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay’ın Meltem Mahallesi’ndeki seçim bürosunda, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Büyük bölümünü öğrencilerin oluşturduğu çok sayıda davetlinin katıldığı etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Adayı Menderes Türel de katıldı. Gençler tarafından hazırlanan programdan sonra söz alan Tolunay, bu büyük zaferde göğsünü siper edenleri saygıyla andıklarını söyledi.

Gençlerin sorunları ve Muratpaşa ile ilgili projeleri hakkında da bilgi veren Tolunay, vatandaşın olmazsa olmazları arasında yer alan altyapı, sosyal ve kültürel çalışmaların Muratpaşa’da unutulduğunu söyledi.

Muratpaşa’da altyapı sorununu çözeceklerini belirten Tolunay, öğrencilere yönelik projesi ile de özellikle üniversite öğrencilerine büyük kolaylık sağlayacak yaşam merkezinin hayata geçirileceğini ifade etti. Tolunay, “Yaşam merkezinde öğrencilerimiz, ücretsiz çay, internet, gazete hizmetinden yararlanacak. Bu proje, öğrencileri bir araya getirecek. Ayrıca, çamaşır yıkama makineleri ile öğrenciler ücretsiz çamaşırlarını yıkayacaklar” dedi.

Spor faaliyetlerinin de burada yapılacağını belirten Tolunay, “Bu alanda, yaşlılar, kadınlar ve çocuklarımız için de alanlar oluşturacağız” diye konuştu. Tolunay, gençlik merkezleri oluşturularak, gençlerin boş vakitlerini değerlendirebilecekleri alanlar oluşturulacağını söyledi. Tolunay’ın projeleri öğrenciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, 5 yılda Antalya’nın altyapı alanındaki eksiklerini giderdiklerini belirterek, “Antalya’yı, katlı kavşaklarla, hafif metroyla tanıştırdık. Altyapısını tamamladık. Şimdi Antalya’yı dünya kenti yapmak için projeler hazırladık. İkinci 5 yılda bu projeleri hayata geçireceğiz. Bu projeleri de bizden başka kimse yapamaz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 18:54:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?