22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Muratpaşa’da vergi mesaisi

MURATPAŞA’DA VERGİ MESAİSİ

Muratpaşa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Şefliği vatandaşların Emlak, ÇTV ve İlan Reklam vergilerini ödemelerinde sıkıntı yaşamamaları için fazla mesai yapacak.

Muratpaşa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Gelir Şefliği, Emlak Vergisi’nin 1’inci taksiti ile İlan-Reklam ve işyerleri için Çevre Temizlik Vergisi’nin 1’inci taksitlerinin tahsilatlarına devam ediyor. Mükelleflerin vergilerini zamanında ödemeleri ve gecikme faizi ödememeleri konusunda uyaran Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, hafta içi işlerinin yoğunluğu nedeniyle vergilerini ödemeye zaman bulamayan vatandaşlar için personelin hafta sonu da görevlerinin başında olacağını bildirdi.

Belediye Hizmet Binası içerisindeki merkez vezne ile mahallelerdeki semt vezneleri 23 Mayıs ile 29-30 Mayıs tarihlerinde vergi tahsilatı yapacak.Emlak, ilan-reklam ve ÇTV vergilerinin zamanında ödenmemesi durumunda mükelleflerin aylık yüzde 1,95 oranında gecikme zammı ödemek zorunda kalacaklarını ifade eden yetkililer, belirtilen tarihlere denk gelen Cumartesi ve Pazar günleri, veznelerden 08.30 ile 17.30 saatleri arasında işlem yapılabileceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 14:46:05
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 14:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?