1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Muratpaşa'da ‘Yılın Annesi’; Yılmaz

AK Parti Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Anneler Günü özel programında Songül Yılmaz ‘Yılın Annesi’ seçildi.

AK Parti Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Anneler Günü programı çerçevesinde Anneler Günü Kokteyli düzenleyerek yılın annesini seçti. Kokteyl de açılış konuşması yapan Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topcu, “Bizler almış olduğumuz kültür ve medeniyetler ile annelerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlayan anlayışa sahip değiliz. Peygamber efendimizin de dediği gibi ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ sözünden de anlaşıldığı gibi onlar hayatlarımızdaki en fedakar insanlardır.” dedi.

YILMAZ ‘YILIN ANNESİ’ SEÇİLDİ

Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Akçay ise, Anneler Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında “Bizler kültürümüz ve yetiştirilme tarzımız olarak annelerimizi sadece bir gün değil her gün onlarla birlikte olan ve onlara değer veren insanlarız.” dedi. Konuşmaların ardından ‘Yılın Annesi’ açıklandı.

Geçirdiği trafik kazası ile sakat kalan, yaşadığı sıkıntılara rağmen evlenerek bir kız çocuğu sahibi olan Songül Yılmaz AK Parti Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından “Yılın Annesi’ seçildi. Törende Songül Yılmaz’ı, sıkıntıları ve sorunlarını paylaşan hayat arkadaşı Erdinç Yılmaz da yalnız bırakmadı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 16:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?