22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Muratpaşa'nın rakibi Spartak Kiev

MURATPAŞA'NIN ÇEYREK FİNALDEKİ RAKİBİ SPARTAK KİEV

Challange Kupası'nda mücadele eden Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, çeyrek finalde Ukrayna'nın Spartak Kiev takımı ile eşleşti.

Challange Kupası 4. tur rövanş karşılaşmasında Portekiz'in Juvelis takımını eleyerek çeyrek finale yükselen Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nın rakibi belli oldu. Avrupa Hentbol Federasyonu'nun Avusturya'nın Başkenti Viyana'daki merkezinde yapılan kura çekiminde Muratpaşa Belediyespor Ukrayna'nın Spartak Kiev takımı ile eşleşti.

Avrupa Kupaları'nda Türkiye'yi temsil eden tek bayan Hentbol takımı olduklarını belirten Muratpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Akkaya, "Challange Kupası'nda çeyrek finale yükselerek Avrupa'nın en iyi 8 hentbol takımı arasına girdik. Bu ülkemiz ve spor kulubümüz adına son derece sevincidici bir olay. Şimdiki rakibimiz Ukrayna temsilcisi Spartak Kiev" dedi.

Çeyrek final rakibi Spartak Kiev'in Avrupa Kupalarında birçok kez çeyrek final ve yarı final oynadığını belirten Akkaya, "Çeyrek finale kalan tüm takımların güçleri, performansları eşit derecede. Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı olarak, Spartak Kiev'i yenebilecek güçteyiz. Hedefimiz Challange Kupası'nda final oynamak ve kupayı ülkemize getirmek" diye konuştu.

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı ile Ukrayna temsilcisi Spartak Kiev arasındaki ilk maçın 12 Mart'ta Antalya'da, rövanş karşılaşmasının ise bir hafta sonra Kiev'de yapılacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2011 Çarşamba 11:55:00
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 12:21:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?