1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Muratpaşa’nın yıldızı dünya 12.'si

MURATPAŞA’NIN YILDIZI DÜNYA 12’NCİSİ

Muratpaşa Belediyespor’un başarılı cimnastikçisi Nevin Sevinç Deveci, Almanya’da yapılan Ritmik Cimnastik Grand Prix’sine Türkiye’den katılan tek sporcu oldu. Nevin, Grand Prix’inde 12.nci olarak gelecek için umut verdi.

Ritmik Cimnastik’te Muratpaşa’nın ve Türkiye’nin gururu Nevin Sevinç Deveci, 27-30 Kasım tarihleri arasında Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Dünya Ritmik Cimnastik Grand Prix’ine katılarak ülkemizi temsil etti. Geçtiğimiz yıl da Türkiye’den katılan tek sporcu unvanını elinde bulunduran Nevin Sevinç Deveci, bu yılki yarışmalarda 12.nci oldu.

Türkiye’den katılan tek sporcu olmanın büyük bir gurur olduğunu belirten Milli cimnastikçi Nevin Sevinç Deveci, “Ülkemi ve kulübümü en iyi şekilde temsil etmek için çalıştım. Dünyanın sayılı cimnastikçileri ile birarada olmak, onlarla aynı kulvarda yarışmak benim için ayrı bir tecrübe oldu. Berlin Grand Prix’ine çok iyi hazırlandım. Ancak burada yarışırken eksiklerimi daha iyi görme fırsatı buldum. Sonuçta çok sayıda milli cimnastikçiyi geride bırakarak buradan 12.nci olarak ayrıldım. Önümüzdeki yıl, daha büyük başarılara imza atacağıma inanıyorum. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MURATPAŞA’NIN YILDIZI DÜNYA 12’NCİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 12:21:02
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 12:53:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?