21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

MÜSİAD'dan hain saldırıya kınama

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi Yönetim Kurulu, Aktütün Karakolu'nda 15 askerimizin şehit olduğu hain saldırıyı gerçekleştiren teröristleri ve onlara destek olanları kınadı.

MÜSİAD Antalya Şubesi Yönetim Kurulu, Aktütün Karakolu'na gerçekleştirilen terörist saldırı ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Türkiye'nin coşkuyla kutladığı, kardeşliğin, yardımlaşmanın ve bereketin had safhaya eriştiği mübarek Ramazan Bayramı'nın hemen akabinde gerçekleştirilen bu saldırının hiçbir şekilde insanlıkla bağdaştırılamayacağı ve bu tür saldırıların artık bir an önce son bulması gerektiği" belirtildi.

Açıklamada; tüm MÜSİAD camiasının Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Karakolu'nda 15 askerimizin şehit olduğu hain saldırıyı gerçekleştiren teröristleri ve onlara destek verenleri lanetledikleri belirtilerek "Ülkemizdeki huzur ve kardeşlik havasını bozmayı amaçlayan bu saldırıların faillerinin biran önce yakalanacağına, suçluların adalet önünde hesap vereceklerine dair kanaatimiz tamdır" denildi.

Geçen yıllarda da yapılan bu tür saldırılarla terör örgütünün hiçbir amacına ulaşamadığı ifade edilerek şöyle denildi: "Geçmişte olduğu gibi bugün de Türk milletinin her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek terör odaklarına en güzel cevabı vereceğine inanıyoruz. MÜSİAD Antalya Şubesi olarak, hayatını kaybeden şehitlerimize Allah`tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dileriz."

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 10:27:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?