22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Mustafa Erdoğan projelerini paylaştı

MUSTAFA ERDOĞAN, PROJELERİNİ PAYLAŞTI

Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, Antalya’da hizmet veren turizm acentelerinin yetkilileri ile biraraya gelerek projelerini paylaştı

Dünyanın önemli turizm merkezlerinden birisi olan Antalya’da yaz boyunca Belkıs Beldesi’nde 42 günde inşa ettiği kendi sahnesi Gloria Aspendos Arena’da haftada 2 gün ‘Troya’ ve ‘Anadolu Ateşi Evolution’ gösterilerini sunan Anadolu Ateşi’nin Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, yaklaşık 50 turizm firması yetkilisi ile biraraya geldi.

Pescador Restoran’daki toplantıda yerli ve yabancı turistleri şehir merkezinde çekmenin önemine değinen Erdoğan, “Antalya, Türk turizminde çok önemli bir yere sahip. Her yıl milyonlarca yabancı turisti ülkemize çekiyor. Bizde tüm yaz boyunca haftada 2 gün yaptığımız gösterilerde binlerce turisti ağırlıyoruz. Turizm acentelerinin de Türkiye’ye gelen turistlerin üzerinde katkıları tartışılmaz. Her ay Antalya’daki bu firmalarla bir araya gelerek, fikir alış verişlerinde bulunuyoruz” dedi.

Amaçlarının Antalya’ya tatil için gelen turistleri şehir merkezine çekebilmek olduğunu ifade eden Mustafa Erdoğan, “İstanbul Arena projemizin bir benzerini Antalya’da da yapacağız. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Acente yetkilileriyle de bu projemizi paylaştık. Onlardan gelecek fikirlerle bir çalışma yürüteceğiz. Ayrıca kış aylarında Antalya’da yaptığımız Troya ve Anadolu Ateşi gösterilerimizi Mısır’da hayata geçiriyoruz. Nasıl yaz sezonu boyunca burada turistleri ağırlıyorsak, orada da bu gösterilerimizle aynısını yapacağız. Antalya’da turizmi daha da güçlendirmek için biz sanatçılar olarak elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

MUSTAFA ERDOĞAN, PROJELERİNİ PAYLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 11:55:03
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 12:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?