7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Mustafa Erdoğan'dan kılıç şov!

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belkıs Beldesi'nde bulunan Antik Aspendos Tiyatrosu'nda dün gece sahnelenen Anadolu Ateşi gösterisinin ardından Genel Yönetmen Mustafa Erdoğan'ın yaptığı kılıç şov izleyicilerin beğenisini kazandı.

Antik Aspendos Tiyatrosu'nda dün gece sahne alan Anadolu Ateşi'nin gösterisine yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterdi. Gösterinin sona ermesinden sonra Anadolu Ateşi Grubunu ayakta alkışlayan izleyiciler, hoş bir sürpriz daha yaşadı. Anadolu Ateşi Genel Yönetmeni Mustafa Erdoğan, sahnede aktif dinlenme yapan oyunculardan biriyle kılıç şov yaptı. Anadolu Ateşi'nin yakın zamanda başlayacak olan projesi Troya'nın hazırlıkları çerçevesinde her fırsatta dansçılarla prova yapan Mustafa Erdoğan'ın, gösteri sonrasında yaptığı kılıç şov ilgiyle izlendi.

Gerçek kılıçlarla yapılan provalara büyük önem varan Mustafa Erdoğan, kılıç sahnelerinin provasında dansçılarla birlikte rol alıyor. Çift kılıçla yapılan şovda zaman zaman tehlikeli hareketler yapmaktan geri kalmayan Mustafa Erdoğan, izleyicilerden bol bol alkış aldı. Gösteriyi 30 Ağustos'ta yaş haddinden emekli olan Hava Kuvvetleri eski Komutanı emekli Orgeneral Faruk Cömert, Gazeteci yazar Hıncal Uluç ve Öcal Uluç da izledi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2007 Cumartesi 16:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?