1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MYO çevresi düzenleniyor

Manavgat Belediyesi, Manavgat Yüksekokulu (MYO) çevresinin yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanması için çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında yüksekokul çevresinde belediyeye ait otopark ve sokaklar asfaltlandı.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2009-2010 eğitim ve öğretim yılında Manavgat Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin rahat emesi amacıyla ilgili birimleri seferber ettiklerini belirtti. Sözen, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Emek Mahallesi’ndeki MYO yanındaki belediye otoparkını yeniden düzenleyerek asfaltlamasının tamamlandığını söyledi.

Başkan Sözen, çalışmalar kapsamında 150 ton asfalt malzemesi kullanıldığını bildirdi.Bölgede işçilerle sohbet edip, asfalt kaplama işleri hakkında bilgi alan Başkan Şükrü Sözen, eksik gördüğü çalışmalarla ilgili uyarılarını da yaptı.

Manavgat Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan’la sık sık bir araya gelerek sorunları masaya yatırdıklarını dile getiren Başkan Şükrü Sözen, otopark konusunda da önceden paylaşımda bulunduklarını ve belediye olarak gereken her türlü desteğin sağlandığını söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 17:32:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?