22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Narenciye bahçesi kamulaştırıldı

NARENCİYE BAHÇESİ KAMULAŞTIRILDI

Manavgat Belediyesi çalışmalar kapsamında son olarak yol alanındaki narenciye bahçesinin kamulaştırmasını yaptı. Ödemesi yapılan narenciye ağaçları, yeşil alanlarda değerlendirilmek üzere söküldü.

Manavgat Belediyesi, kent içinde yeni ana arterleri hayata geçirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Aydınevler Mahallesi’nde yer alan Hasan Ali Yücel Caddesi’nin devamındaki 18 metrelik yolun açılması çalışmaları ise yapılan kamulaştırma ile başladı. Caddenin devamına denk gelen narenciye bahçesini kamulaştıran Manavgat Belediyesi, ağaçların söküm işine başladı. Bedeli mal sahibine ödenerek alınan narenciye ağaçlarının sökülerek, kent içindeki diğer uygun yeşil alanlara aktarılacağı belirtildi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler ekipleri, nakledilecek ağaçların budanarak uygun forma getirilmesi için çalışmalarını hızlandırdı. 750 metrelik yolun yaz sezonuna kadar açılarak kent halkının hizmetine sokulacağı da vurgulandı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçede vatandaşlardan gelen talep ve istekleri değerlendirerek yol açma çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi. Başkan Sözen, “Manavgat’ta öncelikli amacımız vatandaşlarımızın rahatlığını sağlamak. Vatandaşlarımız eksik alt ve üst yapı çalışmaları taleplerini iletiyorlar. Biz de talepleri değerlendirip öncelikli olanları belirliyoruz. İşlerimizi sıraya koyduk. Yeni açılan yollarla biraz daha rahatlama olacak. Burada da ilgili kamulaştırmayı yaptık. Yol çalışmalarımız yaz sezonuna tamamlanacak. Mecburiyet nedeniyle kaybedilen yeşil alanları da bir şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Buradaki ağaçlar kentin başka yerlerindeki yeşil alanlara dikilecek” dedi.

NARENCİYE BAHÇESİ KAMULAŞTIRILDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 15:11:01
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 15:23:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?