8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Nazlı, esrarengiz şekilde kayboldu

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde oturan lise öğrencisi 16 yaşındaki Nazlı Kasal, 2 gün önce sabah saatlerinde çıktığı eve bir daha dönmedi. Kızını cep telefonundan aradığını belirten annesi tanımadığı kişiler tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü.


Burdur'da annesiyle yaşayan lise öğrencisi Nazlı Kasal, geçtiğimiz 19 Haziran'da, Antalya'nın Alanya İlçesi'ne bağlı Mahmutlar Beldesi'nde oturan anneannesi Şükriye Saltabaş'ın yanına yerleşti. Anneannesinin evinde, dayısıyla birlikte kalan liseli kız, 23 Temmuz sabahı ‘ben gezmeye gidiyorum’ diyerek evden ayrıldı. Nazlı'nın eve dönmemesi üzerine anneannesi Saltabaş ve dayısı telaşlandı.

 Nazlı'nın üzerinde 10 YTL ve teyzesi Hülya Şenli'ye ait bir cep telefonu bulunduğunu anlatan anneanne Saltabaş, durumu kızın Burdur'daki annesine bildirdi. Burdur'dan apar topar Alanya'ya gelen Hacer Karakaş, ilk evliliğinden olan kızı Nazlı'nın bulunması için jandarma ve Cumhuriyet Savcılığı'na başvuruda bulundu.


Gözü yaşlı anne, haberi alır almaz Nazlı'yı üzerinde bulunan cep telefonundan aradığını ve kendisine ‘Anne, nerede olduğumu sorma. Başınızı belaya sokarsınız. Ben çok uzaklardayım. Beni aramayın’ dediğini anlattı. Anne Karakaş, telefon görüşmesinin yapıldığı sırada, kızına “Sana öğrettiklerimi söyle. Kendini dövdürme'' şeklinde sözler sarf edildiğini, daha sonra bu sözleri söyleyen kişinin kendisine de tehditler savurduğunu ileri sürdü.


Kızının hayatından endişe ettiğini söyleyen gözü yaşlı anne, zanlı ya da zanlıların bir an önce bulunmasını istedi.
Polis ve jandarma ekipleri, lise öğrencisi Nazlı Kasal'ı bulmak için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

DHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2007 Perşembe 09:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?