1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Ne aldatan olacağız ne de aldanan'

Konuksever Mahallesi'nde düzenlenen ‘Halk Buluşması’ toplantısına katılan AK Parti Antalya Büyükşehir Belediyesi adayı Menderes Türel, "Biz halkımıza yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Verdiğimiz sözleri de zamanında yerine getirdik. Ne aldatan olacağız ne de aldanan"dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve 29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Orhan Tolunay ile birlikte Konuksever Mahallesi'nde düzenlenen ‘Halk Buluşması’ toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Orhan Tolunay; "Bir Muratpaşalı olarak sorunlarınızı çok iyi bilen biriyim. Yıllardır farklı mahallelere yapılan farklı hizmetleri biliyorum. Seçilmemiz halinde Muratpaşa'nın sadece belli bölgelerine değil bütün mahallelerine eşit ve hak ettiği hizmeti getireceğiz. Hazırladığımız projelerle Muratpaşa'yı örnek gösterilecek ilçe haline getireceğiz."dedi.

Daha sonra söz alan Menderes Türel, "Bu seçimlerin Antalya açısından tarihi bir önemi var. Halkımız bir tercih yapacak. Ya Dünya kenti olan bir Antalya ya da olduğu yerde sayan bir Antalya olacak. Karar sizin "diye konuştu.

2B ve İmar planına dair soruları da cevaplayan Türel, " Biz hiçbir zaman popülist yaklaşımlarla halkımızın önüne çıkmadık. Üç oy fazla almak için asla yalan söylemedik. Ne planladıysak, ne yapacaksak onun sözünü verdik. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Verdiğimiz sözleri de zamanında yerine getirdik. Ne aldatan olacağız ne de aldanan. Antalya'nın 2B ve İmar sorunlarıyla ilgileniyoruz" ifadesinin kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 11:14:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?