1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Ne rant ne saltanat sadece hizmet'

Kepez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantılarda vatandaşlarla buluşmaya devam eden MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mehmet Atay Kepez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantılarında vatandaşlarla buluşarak yapacağı projeleri anlatmaya devam ediyor.

Kepez İlçe Başkanı Süleyman Kılınç ile birlikte toplantılara katılan ve başkanlığı döneminde yaptığı projeleri anlatan Başkan Atay, vatandaşlara yeni dönemde yapacağı projeleri anlatarak oy istiyor. Amacının ne rant ne saltanat sadece hizmet olduğunu belirten Mehmet Atay “Geçmişte bu ilçeye yaptığımız hizmetler yeni dönemde yapacağımız hizmetlerin teminatıdır” dedi.

İMAR PROBLEMİ ÇÖZÜLECEK
Önceki gün de Duraliler mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mehmet Atay “Bizim öncelikli konularımız imar, alt yapı ve mülkiyettir. Göreve geldiğimiz zaman Duraliler mahallesinin imar problemini ortadan kaldıracağız ve Kırcami bölgesi gibi kangren olmasına izin vermeyeceğiz. Planı yaparken emsal yüksek olacak ve vatandaşlarımıza en az beş kat müsaadesi vereceğiz. Ayrıca planı tamamladıktan sonra vatandaşlarımızla açık hava toplantısı yapacağız ve onların istek ve görüşlerini aldıktan sonra meclise sunacağız” şeklinde konuştu.

TECRÜBEMİZ EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ
Geçmiş dönemde beş yıllık belediye başkanlığı yapmasının avantajı ile Kepez’in sorunlarını yakından bildiğini ve çözüm önerilerini hazırlayarak göreve başlayacağını belirten MHP’li Atay “Başkaları gibi göreve geldiğimiz zaman nereden başlayacağız ve nasıl yapacağız diye bir düşüncemiz olmayacak. Çünkü sorunları ve çözümlerini biliyoruz. Biz tecrübeli bir ekiple yola çıktık. Bunun avantajı ile en iyi hizmeti biz vereceğiz. Geçmişte nasıl başarılı hizmetler taptıysak aynısını daha da hızlı bir şekilde yapacağız. Sadece geçmişteki hatalarımızı tekrarlamadan kapıları sonuna kadar vatandaşlara açacak ve belediyeyi vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz”ded.

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 13:43:07
Güncelleme :6 Şubat 2009 Cuma 13:49:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?