22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Nebiler'e Hatıra Ormanı

‘ÇİÇEKLER SOLMASIN, ANNELER AĞLAMASIN’

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Kepez Belediyesi ve Antalya Ticaret Odası (ATSO) işbirliği ile hazırlanan ‘Çiçekler Solmasın Anneler Ağlamasın’ projesi çerçevesinde Nebiler’de 15 dönümlük alanda Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, ‘Çiçekler Solmasın Anneler Ağlamasın’ projesi ile topluma ve ailelerine kazandırılan sokakta yaşayan ve sokakta çalışan çocukların ve öğrencilerin katılımıyla fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi. Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Kaan Tekne, çocukların güvenli bir ortamda eğitim alabilmesi için ‘Güvenli Okullar Projesi’ni, sokakta çalışan ve sokakta yaşayan çocukların ailelerinin yanına dönüşünü sağlamak amacıyla da ‘Çiçekler Solmasın Anneler Ağlamasın’ projesini başlattıklarını söyledi. Kepez Belediyesi, ATSO ve diğer kamu kurumlarının projeyee büyük destek verdiğini hatırlatan Emniyet Müdür Yardımcısı Tekne, gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak amacıyla da fidan dikme etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Antalya Emniyet Müdürlüğü, ATSO ve kamu kurumları ile birlikte gerçekleştirilen projenin, sokakta yaşayan ve sokakta çalışan çocukların eğitilmesine yönelik bir sosyal sorumluluk projesi olduğuna dikkat çekti.

BİN 300 FİDAN DİKİLDİ

Başkan Tütüncü, Emniyet Müdür Yardımcısı Tekne ve Emekevler İlköğretim Okulu ile Mustafa-Ayten Aydın Lisesi öğrencileri bin 250’si fıstık çamı, 50’si servi olmak üzere bin 300 fidan dikti. 15 dönümlük alana ‘Çiçekler Solmasın Anneler Ağlamasın Hatıra Ormanı’ adı verildi.

‘ÇİÇEKLER SOLMASIN, ANNELER AĞLAMASIN’
‘ÇİÇEKLER SOLMASIN, ANNELER AĞLAMASIN’
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 11:15:00
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 15:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?