22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Necati Ateş 2 yıl daha Antalyaspor'da

NECATİ ATEŞ 2 YIL DAHA ANTALYASPOR'DA

Antalyaspor'un golcü futbolcusu Necati Ateş, Fenerbahçe'den teklif almasına rağmen, Antalyaspor'da kaldığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde golcü oyuncu Necati Ateş ile anlaştığını duyuran Antalyaspor A.Ş, Hasan Subaşı Tesisleri'nde tecrübeli golcü ile nikah tazeledi. Ateş, kendisini 2 yıl daha Antalyaspor'a bağlayan imzayı Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile beraber imzaladı.

Antalyaspor'da kaldığı için çok mutlu olduğunu belirten Ateş, "Mutlu, huzurlu ve çok sevildiğim yerde kalmak beni çok mutlu etti. Paraların miktarı önemli değil. Rakamlar çok fazla olabilir çok yüksek olabilir, bunlar çok önemli değil. Önemli olan kazandığım parayla ne kadar huzurlu olduğum önemlidir. Onun içinde böyle bir karar aldım. Benimle ilgilenen diğer bütün kulüplere de ilgilerinden ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hiç kimseye yanlışlık yapmamışımdır" dedi.

"FENERBAHÇE'DEN TEKLİF GELDİ"

Turkcell Süper Lig'de geçen sezon 12, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 5 gol atan golcü oyuncu Necati Ateş, Fenerbahçe'den teklif aldığını belirterek şunları söyledi:

"Fenerbahçe'den İlhan Ekşioğlu tarafından resmi teklif aldım ve kendisiyle evinde görüştük. Ondan sonraki süreç çok uzadı. Uzadığı içinde bir cevap gelmediği içinde bende bekleme sürecini bıraktım" dedi.

Ayrıca Ateş, 'Beşiktaş'tan herhangi bir teklif aldınız mı?' sorusuna ise, "Beşiktaş'tan ise herhangi bir teklif almadım" diye cevap verdi.

BAŞKAN AKINCIOĞLU: NECATİ TAKIMDA KALMAK İÇİN BÜYÜK ÖZVERİDE BULUNDU

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ise Necati Ateş'le ilgili, "48 defa milli takımlar formasını giymiş ve süper ligde çok sayıda gol atmış olan kardeşimiz Necati ile iki sene daha anlaşmış bulunduğumuzdan dolayı çok mutluyum. Kendisi de takımda kalmak için büyük özveride bulundu. Kendisine camiamız adına çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Öte yandan Necati ile birlikte Antalyaspor A2 takımında forma giyen 5 oyuncu İsmail Çetin, Gökhan Yılmaz, Gökhan Korkmaz, Enes Eser ve Halim Demirok'u profesyonel mukavele imzalayarak 5 senelik Antalyaspor takımına dahil etti.

NECATİ ATEŞ 2 YIL DAHA ANTALYASPOR'DA
NECATİ ATEŞ 2 YIL DAHA ANTALYASPOR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 16:44:01
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 17:06:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?