1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Neco'dan paparazzilere sitem

NECO'DAN PAPARİZZİLERE SİTEM

İstanbul'da ünlü oyuncu Timuçin Esen ve paparazziler arasında yaşananlarla ilgili bir açıklamada bulunan ünlü oyuncu Neco, "Paparazziler mikrobik bir sentez" dedi.

Konser için Antalya'ya gelen şarkıcı ve oyuncu Neco, havalimanında paparazzileri sert bir dille eleştirdi. Neco, paparazziler için, "Onlar medyanın, dürüst basının içinde mikrobik sentez olarak yaşıyorlar" dedi. Paparazzileri basından ve medyadan saymadığını da söyleyen Neco, hükümetin bu konuda bir düzenlemeye gitmesini istedi.

Kendisinden röportaj talebinde bulunan gazetecilere teşekkür eden Neco, "İzin alarak çekim yapan, doğruları yazan medya her zaman başımızın üzerinde yeri var. Paparazzi denen gruba karşıyım. Bu ciddi bir konu hükümet ve adli makamlar incelemeli. Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız, birbirimizden de korunacağız. Hür ve vatandaşlık haklarıyla yaşayacağız. Ünlü, ünsüz ayrımı yapılmadan hükümet bu konuya düzenleme getirmeli. Beni korumayan devlet görevini yapmıyor demektir" diye konuştu.

Kendisini güvensiz hissettiğini de söyleyen Neco, "Askerliğimi yaptım, vergimi ödüyorum, bu devlet beni korumak zorunda. Yanıma gelerek konuşmak ve çekim yapmak için izin istemelerini istiyorum. Yaptıkları yanlıştan dolayı, paparazzileri basından ve medyadan kabul etmiyorum. Dilimin kemiği yoktur. Paparazzi denenler, istediği gibi durup, yalan yayın yapanlar, medyanın ve dürüst basının içinde mikrobik sentez olarak yasıyorlar" şeklinde konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 14:59:01
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 15:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?