22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Nefes kesen tatbikat

HASTANEDE YANGIN VE KURTARMA TATBİKATI

Medical Park Antalya Hastanesi’nde gerçekleştirilen yangın ve kurtarma tatbikatında, personele yatan hastalar ile ameliyathane, genel ve yeni doğan yoğun bakım servislerinin tahliyesi ile ilgili bilgiler verildi.

Medical Park Antalya Hastanesi Kalite Müdürü Gülden Özyamaner, uluslararası kalite ve hasta güvenliği standartlarını temsil eden JCI (Joint Commission International) Akreditasyon Belgesi gereği, tatbikatları belli aralıklarla tekrarlandığını söyledi. Özyamaner, “Tüm personelimiz Acil Durum Kodları hakkında detaylı bir eğitim sürecinden geçiyor. Hastanemizde JCI belgesi gereğince tüm hasta ve çalışanların yangın, deprem, terör, saldırı gibi durumlardaki risk yönetimleri özel ekiplerin kontrolüne verildi” dedi.

JCI belgesi olmayan bir hastanede var olan standartların garantisinin olmadığını ifade eden Özyamaner, “Özellikle sağlık kurumlarında risk yönetimi çok önemli. Her an olağanüstü bir durumla karşılaşabileceğimizi düşünerek, hastalarımız ve çalışanlarımızın güvenliği için tüm önlemlerin alınması gerekli” şeklinde konuştu.

HASTANEDE YANGIN VE KURTARMA TATBİKATI
HASTANEDE YANGIN VE KURTARMA TATBİKATI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 14:57:04
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 12:41:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?