7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Norveçli aileden tecavüz iddiası!

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, tatile geldiği otelde 20 yaşındaki garson R.K. ile ilişkiye giren 15 yaşındaki Norveçli kız H.H.'nin cinsel organında kanama meydana geldi.

3 hafta boyunca olayı saklayan Norveçli kızın ameliyat olması gerekince, aile olayı öğrendi. Norveçli aile, garson R.K.'nin kızlarına tecavüz ettiğini iddia edip şikayetçi oldu. Garson genç ise kayıplara karıştı. Alanya'ya 3 hafta önce ailesiyle birlikte tatile gelen ve bir otele yerleşen Norveçli H.H., otelde garson olarak çalışan R.K. ile tanışıp gece geç saatlerde plajda ilişkiye girdi.

İlişki sonrası Norveçli kızın vajinasında kanamalar başladı. Bu durumu ilk etapta bekaretini kaybetmesine yoran Norveçli kız, kanamaların artması üzerine oteldeki kız arkadaşıyla birlikte özel bir hastaneye gidip muayene oldu. Doktorun, kızlık zarının delindiğini, vajinasının da yırtıldığını ve mutlaka ameliyat olması gerektiğini vurgulaması üzerine Norveçli kız telaşlandı. 3 hafta boyunca ailesinden sakladığı olayı ameliyat zorunluluğu nedeniyle anlatmak mecburiyetinde kalan Norveçli kız, gözyaşlarına boğuldu.

Aile ise olayı duyar duymaz Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne giderek, kızlarına tecavüz ettiği iddiasıyla garson R.K.'den şikayetçi oldu. Norveçli kız H.H. de Alanya Adliyesi'nde savcıya ifade verdi. Olaydan sonra çalıştığı otelden ayrılan R.K. ise izini kaybettirdi. Polis, garson gencin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

DHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 11:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?