7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Norveçli anne-kızın taciz iddiası

Alanya ilçesine tatile gelen Norveçli anne ve kızı, tatillerinin ilk gününde çıktıkları sahil koşusunda 3 kişinin elle tacizine uğradıkları iddiasıyla şahıslardan şikayetçi oldu.


Olay, Alanya Karayolları 133. Şube Şefliği karşısındaki sahilde öğle saatlerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, Norveç'ten 1 haftalık tatil için Alanya'ya bu sabah saat 04.00 sıralarında gelen Nona Fure (43) ve 15 yaşındaki kızı Sofie Fure Lind, bir otele yerleşti. Havanın yağmurlu olduğu öğlen saatlerinde Keykubat Plajı'nda koşuya çıkan anne ve kızı, bir süre sonra, Karayolları 133. Şube Şefliği'nin karşısındaki plajda 3 kişi tarafından durduruldu. İddiaya göre, anne ve kızı yere yatırıp taciz etmeye yeltenen M.E. (14) ve M.Ş.'nin (14) bu girişimi, C.A. (14) tarafından da izlendi. Olay yerinden köpeğiyle geçen bir vatandaşın müdahalesiyle korkup kaçmaya çalışan çocuklar, vatandaşın polise durumu bildirmesiyle yakalanarak Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. İfadeleri alınan M.E., M.Ş. ve C.A. Çocuk Büro Amirliği'ne götürülürken, Norveçli anne ve kız, ifadelerinin ardından otellerine bırakıldı.

Daha önce Tosmur Beldesi'nde evleri olduğunu, daha sonra sattıklarını ve bunun Alanya'ya 5. gelişleri olduğunu söyleyen anne ve kızı, çocuklardan davacı oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2007 Pazar 22:05:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Doghan Larus IP: 88.252.44.xxx Tarih : 16.10.2007 11:32:25

Eğitim şart. Sanırım Alanya'ya başka illerden çalışmak için gelen kalifiye olmayan gençler yapmış. Tüm milletimizin turuzim hakkında bilinçlendirilmesi ve yurdumuza gelen turistler hakkında ki eskiden beri süre gelen yanlış inanaışların düzeltilmesi gerek. Eğitim şart. Bindiğimiz dalı kesmeyelim