1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Nostalji rüzgarı estirdiler!

Bir dönem müzik dünyasına damgasını vuran sanatçılardan Erol Büyükburç, İskender Doğan, Bilgen Bengü, Berkant, Ute Büyükburç ve Atilla Atasoy Antalyalı hayranlarıyla buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyalılara nostalji gecesi yaşattı. Nostalji gecesinde müzik dünyasının unutulmaz isimleri Berkant, Erol Büyükburç, İskender Doğan, Bilgen Bengü, Ute Büyükburç ve Atilla Atasoy sahne aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezini canlandırmaya yönelik yaz konserleri sürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ücretsiz konserle Cumhuriyet Meydanı’nda unutulmaz şarkıcılarla nostalji rüzgarı esti.

Gecede sahneye ilk ‘Kan ve Gül’ şarkısıyla hafızalara kazınan İskender Doğan sahne aldı. İskender Doğan’ın ardından ‘Delisin’ şarkısıyla 70’li yıllarda sevilen grup olan Cici Kızları’n solistlerinden Bilgen Bengü sanatseverlerle buluştu. Gecede yabancı şarkıları Türkçe’ye uyarlayarak seslendiren ve 7’den 70’e herkesin bildiği Samanyolu şarkısını seslendiren Berkant da sahne aldı.

ANTALYALILARDAN YOĞUN ALKIŞ

Nostalji gecesinde daha sonra sırasıyla Erol Büyükburç’un eşi Ute Büyükburç, Atilla Atasoy ve son olarak yılların eskitemediği sanatçı Erol Büyükburç, unutulmaz eserlerini seslendirdi.

Antalyalılar, gece geç saatlere kadar süren konserde unutamadıkları şarkıcıları dinleme imkanı buldular. Konseri izleyenler, sahne performanslarıyla büyülendikleri sanatçıları uzun uzun alkışladı. Gecede sunuculuk yapan ünlü komedyen Atilla Ercan da anlattığı fıkralar ve Zeki Müren taklidiyle bol bol alkış aldı. Gecenin finalinde bir döneme damga vurmuş birbirinden ünlü sanatçılar, ‘Eski Dostlar’, ‘Yıldızların Altında’ gibi unutulmaz şarkıları birlikte seslendirdi.

YAZ KONSERLERİ DEVAM EDECEK

Gecenin sonunda sanatçılara çiçek sunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşları, güzel yaz akşamlarında evlerinde tutmak istemediklerini söyledi. Öcal, ‘Bu güzel etkinliklerimiz yaz boyunca devam edecek. Bu güzel akşamın yaşanmasına sağlayan Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Akaydın ve davetimizi kırmayarak Antalya’ya gelen değerli konuklarımıza teşekkür ederiz’ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 17:27:13
Güncelleme :18 Temmuz 2009 Cumartesi 17:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?