22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Nurcan'ın hedefi; altın madalya

NURCAN TAYLAN: DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

Antalya'da düzenlenen ve 82 ülkeden bin 200 sporcunun katılacağı 2010 Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'nın basın toplantısı Antalya Topkapı Palace Otel'de gerçekleştirilirdi.

Toplantıya Halter Federasyonu Genel Sekreteri Zeki Öztürk, Antalya Expo Center Yetkilileri, Organizasyon Sorumlusu Mehmet Zeki Erkan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Talat Ünlü, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Nurcan Taylan, Olimpiyat 2'ncisi Sibel Özkan ve bayan milli sporcular da katıldı.

NURCAN TAYLAN: MANEVİ DUYGULARLA GÜÇLENİYORUZ

Halterde Olimpiyat Şampiyonu ve Dünya 2.'liği gibi önemli başarılara imza atan Nurcan Taylan, 2010 Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'na 10 aydır hazırlandığını, günde 8 saat antrenman yaptığını söyledi. Taylan, olimpiyattaki derecesinin üstünde hedefi olduğunu ve altın madalyayı kimseye kaptırmayacağını ifade ederek, "Dualarınızı eksik etmeyin. Ağır bir spor yapıyoruz. Her an ne olacağı belli değil. Podyuma çıkış anımdan itibaren herkesten dualar bekliyorum. Çünkü manevi duyguları podyumda hissettikçe güçleniyoruz. O duaları hissettikçe adeta devleştiğimi düşünüyorum" dedi.

SİBEL ÖZKAN: ÜLKEME 3 ALTIN MADALYAYI GETİRECEĞİM

Olimpiyat 2.'si halterci Sibel Özkan ise Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'nın kendisi için çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bu şampiyonada kendime inanıyorum ve güveniyorum. Ayrıca çok hırslıyım. Kendi kendime söz verdim 3 altın madalyayı ülkeme getireceğim. Dilerim en iyi olan kazanır" dedi.

NURCAN TAYLAN: DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
NURCAN TAYLAN: DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2010 Çarşamba 17:41:01
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 09:26:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?