16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

O bebek yine yollarda

(ÖZEL HABER) O BEBEK YİNE YOLLARDA

Antalya'da emekleyerek yola çıkan ve ezilme tehlikesi geçiren 11 aylık bebeğiyle yine aynı bölgede dilenen kadın, oğlunu bir daha kucağından bırakmayacağını söyledi.

Antalya'da 2 gün önce Gazi Bulvarı Düden Kavşağı'nda annesi S.Ç.'nin uyumasını fırsat bilerek emekleyerek yola çıkan ve onlarca otomobilin arasında emekleyen bebek polis ekiplerince kurtarılmıştı.

Bebek olaydan 2 gün sonra yine aynı bölgede annesi S.Ç ile dilenirken görüntülendi. Gürdal bebeği kucağına alan anne S.Ç. kırmızı ışıkta duran arabaları tek tek gezerek para istedi. Gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark eden S.Ç., Mersin'de yaşadığını belirterek dilenmek için Antalya'ya geldiğini söyledi. Eşinin yaralama olayından dolayı cezaevinde bulunduğunu belirten anne S.Ç., oğluyla birlikte çadırda yaşam mücadelesi verdiklerini söyledi. Olayın yaşandığını günü de anlatan anne S.Ç., "Oğlumla

birlikte yorgun düşmüştük. Biraz ağacın gölgesinde dinlenirken uyuyakalmıştım. Oğlum da uyuyordu. O esnada uyanmış ve yola çıkmış. Vatandaşların uyarısı üzerine uyandım ve bebeği tekrar kucağıma aldım" dedi.

O olaydan sonra daha dikkatli olacağını belirten anne S.Ç., "Bundan sonra oğlumu bir an olsun kucağımdan bırakmayacağım" diye konuştu.

(ÖZEL HABER) O BEBEK YİNE YOLLARDA
(ÖZEL HABER) O BEBEK YİNE YOLLARDA
(ÖZEL HABER) O BEBEK YİNE YOLLARDA
(ÖZEL HABER) O BEBEK YİNE YOLLARDA
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2010 Cumartesi 13:42:00
Güncelleme :18 Eylül 2010 Cumartesi 13:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?