1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Odalar seçim hazırlıklarını tamamladı

ODALAR SEÇİM HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (AESOB) bağlı odalar seçim hazırlıklarını tamamladı. 1 Ocak-31 Mart 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan oda seçimlerinde AESOB’a bağlı 76 oda kendilerini 4 yıl temsil edecek oda yöneticilerini belirleyecek.

Seçimlerin esnaf ve sanatkara yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için hazırlıkların yapıldığı belirten AESOB Başkanı Orhan Tolunay, “Bazı odalarımız tek adayla seçime giriyor. Bazı odalarımızda ise 6-7 aday yarışacak. Seçime katılacak tüm adaylara başarılar diliyorum. Tüm adaylarımızın Ahilik geleneğine yakışır bir seçim süreci geçirmelerini istiyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. En doğru kararı üyeler verecektir ve bu karara herkesin saygı göstermesi gerekir” dedi.

Birlik seçimlerinin de 1 Mayıs 2009 tarihinde yapılacağını belirten Tolunay, “Odaların yönetimlerine veya birliğimize, yasal yükümlülüklerini yerine getiren herkesin aday olma hakkı vardır. Aday olmak demokratik haktır. Delegeler, adayların mesleklerine ve üyelerini en iyi hizmeti verecek, kendilerini en iyi temsil edecek kişiye oy vereceklerdir. 1 Ocak’ta başlayacak seçimlerin Antalya’daki 73 bin esnaf ve sanatkarımız için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 13:18:02
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 13:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?