21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

ÖDP'lilerden ilginç eylem!

Antalya'da Özgürlük ve Dayanışma Partisi tarafından yapılan basın açıklaması ilginç bir protestoya sahne oldu. Kışlahan Meydanı'nda toplanan partililer zamları, boş tüpgaz, çıplak ayak ve icralık senetlerle protesto ettiler.

Son dönemlerde yapılan zamların vatandaşı zor durumda bıraktığını dile getirmek için Kışlahan Meydanında toplanan ÖDP'liler ilginç bir eyleme imza attı.
Gübre fiyatlarına son bir yılda yüzde 100, mazota yüzde 30, pirince yüzde 300, buğdaya yüzde 100, yüzde 100 zam yapıldığını, buna karşın memur maaş zam oranının sadece yüzde 6 oranında kaldığını dile getiren ÖDP'liler, basın açıklamasında boş tüp gazları yol ortasına koyup çıplak ayaklarla zamları protesto ettiler.

Burada bir basın açıklaması yapan ÖDP İl Başkanı Vahap Kuzu, "Tüp gaz fiyatları serbest bırakılırken, 1 haftada 2 kez zam yapılıyor. İnsanlarımız bu zamlarla baş edemeyip eskiye dönerek yeniden tandırlarını, ocaklarını yakmaya başlamışlardır" diye konuştu.

Tüplerin boş olduğunu, ayakların çıplak olduğunu anlatmaya çalışan ÖDP'liler icralık senetleri kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına dağıttılar.
ÖDP'liler basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 14:54:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?