15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ödüllü aşçılardan Sözen’e ziyaret

ÖDÜLLÜ AŞÇILARDAN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

Milli Eğitim Bakanlığı’nın turizm meslek liseleri arasında açtığı yemek yarışmasında Antalya birincisi olan Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi’nin 3 öğrencisi, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın turizm meslek liseleri arasında açtığı ‘Proje Tabanlı Beceri Yarışması’na katılan Manavgat Anadolu Turizm Meslek Lisesi öğrencileri, yaptıkları ‘Çuplara’ isimli balık menüsüyle 70 yarışmacıyı geride bırakarak Antalya İl Birincisi oldu. Yarışmada birinci olarak okullarını gururlandıran 12’inci sınıf öğrencileri Ömer Aydın, Ziya Can Kalkandelen ve Mehmet Mudul okul müdürleri Adil Karasoy ve Proje Danışmanı öğretmenleri Pınar Bayrak ile birlikte Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti.

TARİFİNİ ALDI

Başkan Şükrü Sözen, turizm öğrencilerinin elde ettiği başarıyla gururlandığını belirterek, her birinin gelecekte Türk turizmine hizmet veren aşçılar olacağını söyledi. Başkan Sözen, öğrencilere birincilik getiren, Çipura balığı ve Arapsaçı otu ile yapılan ‘Çuplara’ isimli menülerinin tarifini de aldı.

ÖDÜLLÜ AŞÇILARDAN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET
ÖDÜLLÜ AŞÇILARDAN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 15:56:03
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 16:15:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?