21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öğrenciler Almanya yolcusu

METEM'Lİ ÖĞRENCİLER ALMANYA'YA GİDİYOR

Metem Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Bölümü’nden 16 öğrenci, staj görmek için 20 Şubat'ta Almanya'ya gidecek. Öğrencilerin stajı 13 Mart'ta son bulacak

Ulusal Ajans tarafından desteklenen “Erken Çocukluk Eğitiminde Sınıf Yönetimi” adlı proje kapsamında, ilçede faaliyet gösteren Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü’nde eğitim gören 16 öğrenci Almanya’da staj yapmaya gidecek.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğretmeni Alev İpek, “Avrupa Birliği Mesleki Eğitim programı Leonardo da Vinci hareketlilik faaliyetleri çerçevesinde, Ulusal Ajans tarafından desteklenen ‘Erken Çocuk Eğitiminde Sınıf Yönetimi’ adlı projemiz, bin 858 proje arasından seçilen ilk 272 proje arasında yer aldı. Proje kapsamında Gazipaşa METEM Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü’nden 16 öğrenci, 3 refakatçi ile birlikte Almanya’nın Berlin ve Chemnitz şehirlerine giderek, 20 Şubat-13 Mart tarihleri arasında kendi alanlarında mesleki tecrübe ve deneyim kazanmak için staj yapacak. Yerel ortak olarak da Alanya Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü’nden bir refakatçi ve 8 öğrenci projeye katılacak. Ulusal Ajans, projeye katılanların özel ihtiyaçları hariç her türlü ihtiyacını karşılayacak” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 10:54:05
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 14:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?