1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Öğrenciler Antalya Müzesi'ni gezdi

TÜTÜNCÜ, ÇOCUKLARLA ANTALYA MÜZESİ'Nİ GEZDİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği’nin (SAYD), ‘Cumhuriyet’in 86. yılında 86 okuldan 2 bin 670 öğrenci Antalya tarihi ile buluşuyor’ organizasyonu çerçevesinde Kepez’deki okullardan gelen 800 öğrenci ile birlikte Antalya Müzesi’ni gezdi.

Kepez Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği’nin (SAYD) Antalya merkez ve ilçelerindeki okullardan 2 bin 760 öğrencinin Antalya’yı ve kültürünü tanıması amacıyla başlattığı projeye destek verdi. ‘Cumhuriyet’in 86. Yılında 86 okuldan 2 bin 670 öğrenci Antalya tarihi ile buluşuyor’ organizasyonu çerçevesinde Kepez’deki okullardan 800 öğrenci, Antalya Müzesi’ne ilk kez ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de organizasyona destek vererek, çocuklarla birlikte müzeyi gezdi. Başkan Tütüncü, SAYD’ın, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yararlı ve güzel bir faaliyet gerçekleştirdiğini belirterek, “Kepez’deki okullardan gelen 800 öğrenci ile birlikte müzeyi gezdik. Bu geziden büyük bir keyif aldım. Bu proje, çocukların hem sosyalleşmesi, hem de birlik, bütünlük, beraberliğin sağlanması bakımından önemli anlamlar ifade ediyor. Bu gezide çocuklarımızın sevinçlerine ortak oldum. Sivil toplum kuruluşlarıyla önümüzdeki dönemlerde de çok daha güzel çalışmaları Antalya’mız, Kepez’imiz için birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

SAYD Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yavuz da, bu proje ile henüz Antalya kent merkezini, denizi, tarihi ve doğal güzelliklerini hiç görmemiş yüzlerce çocuğun gezdirileceğini belirtti.

TÜTÜNCÜ, ÇOCUKLARLA ANTALYA MÜZESİ'Nİ GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 13:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?