22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Öğrenciler yurdu terk ediyor

Akdeniz Üniversitesi kampüsü içindeki Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtta kalan öğrencilerden bazıları, olaylar üzerine yurttan ayrılmaya başladılar. 

Akdeniz Üniversitesi’nde, öğrenci olmayan iki silahlı saldırganın ateş açmasıyla büyüyen olaylar üzerine, okulun yurdunda kalan öğrenciler ayrılmaya başladı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekipleri olayların çıktığı Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı öğrenci yurdu önünde güvenlik önlemi alırken, iki panzer yurt önünde bekletiliyor. Üniversite güvenlik görevlileri de yerleşkeye girişlerde kontrolleri sıklaştırdı. Görevliler, alana girenlere kimlik kontrolü yapıyor.


Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, öğrenci yurduna gelerek yetkililerden olaylar hakkında bilgi aldı. Güvenlik önlemlerini inceleyen Arslan, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, alınan önlemlerle dün yaşanan olayların tekrarlanmayacağına inandığını söyledi.

Olaylarda yurt binasında 3 kişinin bıçakla, 18 kişinin de arbede sırasında hafif yaralandığı ve ayakta tedavi gördükleri bildirildi.

..
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 23:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MURAT TURKAN IP: 213.243.27.xxx Tarih : 9.04.2008 03:07:45

YA BEN EN ÇOK NEYE KIZIYORUM BİLİYOMUSUNUZ.ARKADAŞLAR SİZİ ANANIZ BABANIZ ORAYA OKUSUN DİYE GÖNDERİYO SİZ KALKIP SAG SOL ÇATIŞMASI YAPIYOSUNUZ.SAGDECE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM ATATÜRK BÖYLE BİR GENÇLİĞE EMANET ETMEDİ BU GÜZELİM YURDU.