7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Öğrencilerden anlamlı kampanya

Antalya Korkuteli Anadolu Teknik Lisesi Teknik Lise Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Bilgisayar Bölümü öğrencileri ihtiyaç sahibi öğrenciler için kırtasiye malzemeleri ve kitap kampanyası başlattılar.

Anadolu Teknik Lisesi Teknik Lise Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Bilgisayar Bölümü 11-A sınıfı, öğretmenler ve idarecilerinin desteği ile ihtiyaç sahibi öğrenciler için önlük, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri ve kitap kampanyası düzenledi.

11-A sınıfı öğrencileri Betül Önder, Dudu Akdağ, Ayşe Kaynarca ve Zahide Onur başkanlığında başlatılan kampanya ile ilgili olarak öğrenciler, “Kardeş bir ilköğretim okulu seçerek orada okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için böyle bir kampanya düzenledik. Topladığımız malzemeler ile fakir öğrencilerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacağız. Kampanyamıza ilgi beklediğimizden büyük oldu. Toplumumuzu ilgilendiren ihtiyaçlara herkesin daha duyarlı olması gerekiyor. Bu tür kampanyalara biz öncülük yapabiliyorsak herkesin de yapmasını bekliyoruz” dediler.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 16:07:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?