16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Öğrencilerden Gökçe'ye ziyaret

ÖĞRENCİLERDEN GÖKÇE'YE ZİYARET

Korkuteli Arif Cebeci İlköğretim Okulu Öğrenci Meclisi Başkanı ve üyeleri Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe'yi ziyaret ederek sorunlarını bildirdi.

Korkuteli Arif Cebeci İlköğretim Okulu Öğrenci Meclisi Başkanı Oruç Şahin, Katip Üye Yusuf Can Yaman, Eğitim Öğretim Komisyonu Başkanı Ahsen Değirmenci, Araştırma ve Yayın Komisyonu Başkanı Müzeyyen Kızılkaya, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce'yi ziyaret etti. Okul Müdürü Hasan Delen, Müdür Yardımcısı İsmail Toprak ve Rehber Öğretmen Murat Kapan'ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler Başkan Gökce'den yerel yönetimler ile ilgili bilgi aldı.

Ziyarette okulun eksikliklerini anlatan Öğrenci Meclisi Başkanı Oruç Şahin, "Okulumuza masalı bank ihtiyacımız var. Ayrıca bahçemize ağaçlandırma yapılmasını, mevcut ağaçların da budanmasını istiyoruz. Okul çevresinde kaldırımların da düzenlenmesi gerekiyor" dedi.

Belediye Başkanı Hasan Gökce ise ilgili belediye çalışanlarını öğrencilerin yanında telefonla arayarak oturma bankı, çöp kutusu ve ağaç isteklerini anında çözülmesi talimatını verdi. Sosyal programlar yapılmasını ile ilgili olarak da Gençlik Meclisi kurulması çalışmaları olduğunu ifade eden Gökce, "Sivil toplum kuruluşlarının katılacağı Kent Konseyi, Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi kurma çalışmalarımız var. Sosyal konuları da böyle çözeceğiz" dedi.

ÖĞRENCİLERDEN GÖKÇE'YE ZİYARET
ÖĞRENCİLERDEN GÖKÇE'YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 11:16:04
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 13:45:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?