22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Öğrencilerden öğretmenlerine ziyaret

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bu sene emekliye ayrılan ve rahatsızlık geçiren öğretmen Mehmet Ali Pilavcı’ya okuttuğu öğrenciler ziyaret etti.

Manavgat Çağlayan İlköğretim Okulundan bu yıl emekli olan sınıf öğretmeni M. Ali Pilavcı geçirmiş olduğu rahatsızlık sonrasında evinde okuttuğu öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Türk gençliğinin eğitimi için 36 yıl emek veren M. Ali Pilavcı 24 Kasım Öğretmenler Günü rahatsızlandı.

Öğretmenlerinin hem de Öğretmenler Günü’nde rahatsızlandığını duyan Çağlayan İlköğretim Okulu 3/A sınıfı öğrencileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Emekli öğretmen Mehmet Ali Pilavcı'nın evinde gerçekleşen bu duygu dolu ziyarete Çağlayan İ.Ö.O Müdürü Mehmet Yılmaz ve 3/A sınıfının yeni sınıf öğretmeni Mehmet Kendir katıldılar.

Ziyaretle ilgili olarak Çağlayan İ.Ö.O Müdürü Mehmet Yılmaz; "Eğitim camiasına 36 yıl hizmet veren, vatana millete bir çok değerli insan yetiştiren M. Ali Pilavcı arkadaşımızın hem öğretmenler gününü kutlamak amacıyla hemde geçirmiş olduğu rahatsızlık sonrasında geçmiş olsun dilemek için öğrencileriyle birlikte evinde ziyaret ettik. Bu anlamda kendisinin hem öğretmenler gününü kutluyor hemde acil şifalar diliyoruz" dedi.

Pilavcı'nın en son okuttuğu sınıf olan 3/A sınıfı öğrencileri ise öğretmenlerinin ellerini öperek öğretmenler gününü kutladılar ve geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Emekli öğretmen M. Ali Pilavcı ise eski öğrencilerinin yaptığı bu davranışından dolayı duygulanarak göz yaşlarına hakim olamadı. Pilavcı ziyaretten dolayı oldukça mutlu olurken eski öğrencilerine birer kurşun kalem hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 18:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?