22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Öğrencilerden örnek davranış

Antalya’nın Finike ilçesinde bir grup öğrenci harçlıklarından biriktirdikleri para ile tekerlekli sandalye alarak Finike Devlet Hastanesine hediye ettiler.

Finike Canan Yavuz Gürkan Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi 11-B sınıfı öğrencileri kendi aralarında harçlıklarından biriktirdikleri para ile tekerlekli sandalye alarak Finike Devlet Hastanesine hediye ettiler.

Finike Devlet Hastanesinde yapılan törenle öğrenciler aldıkları tekerlekli sandalyeyi Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Resul Öztürk’e teslim ettiler. Törende öğrenciler adına konuşan Finike Avrupa Birliği ilçe koordinatörlüğünü yapan sınıf öğretmeni Miktad Çam, öğrencilerin almış olduğu tekerlekli sandalyenin maddi olarak çok önemi olmasa bile manen toplumun özürlülerin farkına varması yönünden önemli olduğunu belirterek öğrencilerimizi bu anlamlı düşüncelerinden dolayı kutluyorum dedi.

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Resul Öztürk ise ‘toplumumuzda kaybolmaya yüz tutmuş manevi duyguları bizlere hatırlatan ve küçücük bir olay gibi gözükse de taşıdığı anlam yönünden büyük olan bu hassasiyetten dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ederim’ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 16:33:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?