22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Öğrencilerin sevincine ortak oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Lisesi’nin kep giyme törenine katıldı. Kendisi de Antalya Lisesi Mezunu olan Türel, öğrenci ve velilerin mezuniyet sevincine ortak olurken, nostaljik anlar yaşadı.

Öğrencilere seslenen Başkan Türel, “Ben de bu liseden mezun olmuştum. Şimdi genç arkadaşlarımın mezuniyet sevincini paylaşırken, eski hatıralarım gözümde canlandı. Şuradaki basketbol sahasında senelerce basketbol oynadım. Arka binada müzik odası vardı, yıllarca piyano çaldım. Burada bu heyecanı sizinle paylaşmak benim için ayrı bir mutluluk” dedi.

Antalya Lisesi’nin, 110 yıllık tarihi boyunca verdiği kaliteli eğitim, yetiştirdiği binlerce kişi ile kentin, hatta ülkenin gelişiminde önemli bir yeri olduğunu kaydeden Türel, “Asırlık deneyimi gelecekle buluşturan Antalya Lisesi’nden mezun oluyorsunuz. Bu okul, tarihi boyunca nice bakanlar, milletvekilleri, doktorlar, sanatçılar yetiştirdi. Sizlerin de yapacağınız işlerle kentimizin, ülkemizin geleceğine yön verecek kişiler olacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Antalya Lisesi Müdürü Adnan Menderes Bulut, Başkan Türel’in Antalya Lisesi’nin sorunları ile yakından ilgilendiğini ve desteklediğini belirterek, teşekkür etti. Bulut, Başkan Türel’e okula olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 14:32:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?