22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Öğrencilerin yüzü güldü

ÖĞRENCİLERE GİYSİ VE KIRTASİYE YARDIMI

Merkezi İstanbul’da bulunan Acil İhtiyaç Projesi vakfı, Korkuteli’ne bağlı İmecik İlköğretim okuluna giysi ve kırtasiye yardımı yaptı. Yardımlar, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere teslim edildi.

Acil İhtiyaç Projesi vakfı, İstanbul’da hazırladığı kırtasiye ve giyecek dolusu kolileri İmecik İlköğretim okuluna dağıtılması için Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderdi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Uğurlu, Öğretmen evi müdürü Saddettin Toprak ile birlikte İmecik İlköğretim okulunu ziyaret ederek, öğrencilere kırtasiye ve giyecek yardımlarını tek tek dağıttı.

Köy muhtarı Ekrem Kurt ve Öğretmenlerinde hazır bulunduğu yardımda, Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Uğurlu, Merkezi İstanbul’da bulunan “Acil İhtiyaç Projesi Vakfı” ilçemizdeki öğrencilerimizin kullanması için kırtasiye ve giyecek yardımı göndermiş. Acil İhtiyaç Projesi vakfı böyle bir yardımla İstanbul’da çok güzel bir çalışma yapmışlar. Kendilerine teşekkür ediyorum ve bu tür çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 10:43:05
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 11:11:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?