16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Öğrencilerle birlikte fırın gezdi

ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE FIRIN GEZDİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü dönemiyle birlikte Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın bir iştiraki olan Halk Ekmek, zarar eden bir kurumdan kar elde eden bir kurum haline geldi. Sağlıklı, kaliteli ekmeği uygun fiyatta Antalyalılara sunan Kepez Ekmek, elde ettiği karlarla da öğrencilere burs veriyor.

Öğrencilerle birlikte Kepez Halk Ekmek fabrikasını gezen Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyalılara, kaliteli, sağlıklı ve ucuz ekmek satmayı amaçladıklarını söyledi. Kepez Ekmek’te, uzman kişiler tarafından, gıda mühendisi kontrolünde, hijyenik, el değmeden ekmek üretildiğinin altını çizen Başkan Tütüncü, üretilen ekmeğin 40 kuruştan halka sunulduğunu söyledi.

Başkan Hakan Tütüncü, günde 50 bin adet ekmek üretimi gerçekleştiren Kepez Ekmek’in, zarar eden bir kurum halinden kar elde eden bir kurum haline getirdiklerini bildirdi.”Belediye yönetimini devraldığımız zaman Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı, her ay ortalama 50-60 bin TL zarar eden, dönemi zararla kapatan bir kurumdu” diyen Başkan Tütüncü, bugün ise kara geçen bir kurum olduğunu vurguladı.

Kepez Vakfı’nın elde ettiği karlarla, üniversite ve lisede okuyan öğrencilere burs hizmeti vermeye başladığını ifade eden Başkan Tütüncü, “Bugün zarar eden değil, küçük de olsa kara geçen bir vakıf var. Önümüzdeki günlerde bu karı yükselterek, eğitim noktasında vatandaşımıza hizmet olarak geri döndürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE FIRIN GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 10:41:00
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 10:48:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?