22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Öğretmene sergi sürprizi

ÖĞRETMENE SERGİ SÜRPRİZİ

Antalya’da Halk Eğitim’in açtığı resim kurslarına katılan 3 kişi, eğitim boyunca yaptıkları tablolardan oluşan sergi açarak öğretmenlerine sürpriz yaptı. ‘Çay içme’ davetiyle geldiği mekanda sergi ile karşılaşan öğretmen gözyaşlarını tutamadı.

Antalya’da Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerleri resim öğretmeni Funda Dündar’a sürpriz yaptı. Resim öğretmeni Funda Dündar’dan eğitim alan Senan Gültunca, Leyla Erdem ve eşi İbrahim Erdem, kurs boyunca yaptıkları suluboya ve yağlıboya tablolardan oluşan sergi açtı. Atatürk Parkı’ndaki Kaktüs Cafe’ye davet edilen resim öğretmeni Dündar, sergi ile karşılaşınca duygulanıp gözyaşlarını tutamadı.

Mekanda açılan ve yaklaşık 40 tablonun yer aldığı serginin kendisini duygulandırdığını belirten Funda Dündar, “Sezon sonunda Muratpaşa Belediyesi’nde açılacak sergi hazırlığımız vardı. Bütün kursiyerlerden alınan eserler sergilenecekti. O sergi için yoğunlaştığımız bir dönemde böyle bir sürpriz beklemiyordum. Çok duygulandım. Emeklerimizin boşa gitmediğini görmek beni çok mutlu etti” dedi.

Öğretmenlerine sergi sürprizini yapan Senan Gültunca, Leyla Erdem ve eşi İbrahim Erdem ise “Kurs boyunca bişeyler öğrenmek için çalıştık. Öğretmenimiz bize resim yapmaktan öte değerler öğretti. . Hayal gücümüzün tuvale aktarılmasını sağladı. Kurs boyunca öğrendiklerimizle ressam olduk. Öğretmenimize Minnetimizi ise onun emekleriyle yaptığımız sergiyi açarak göstermek istedik” şeklinde konuştular.

ÖĞRETMENE SERGİ SÜRPRİZİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 13:47:04
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 15:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?