7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Oğullarını kurtardı kendi sele kapıldı

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, sele kapılarak hayatını kaybeden 42 yaşındaki dolmuş şoförü Sami Akın'ın 2 oğlunu kurtardıktan sonra sulara kapılıp boğulduğu ortaya çıktı. Akın için düzenlenen cenaze töreninde gözyaşı döken çocukları güçlükle ayakta durabildi.

Alanya'da dünkü sağnak yağmurda dere yatağında sel sularına kapılarak yaşamını yitiren Sami Akın, Demirtaş Beldesi'ne bağlı Seki Köyü'nde toprağa verildi. Cenazeye, Akın'ın ailesi, yakınları ve köylüler katıldı.

Dolmuşçuluk yapan Akın'ın 4 çocuğu ve eşi ile birlikte kayınpederinin yaşadığı merkeze bağlı Dere Köyü'ne bayram ziyareti için gittiği, yağıştan korunmak için girdikleri köprü altında çocukları ile birlikte sel sularına kapıldığı ortaya çıktı. Akın'ın oğulları 15 yaşındaki Ömer ve 12 yaşındaki İbrahim'i azgın sulardan kurtardıktan sonra bitkin düşüp sele kapılarak yaşamını yitirdiği belirtildi.

Cenaze töreninde babaları için gözyaşı döken Ömer ve İbrahim, “Kız kardeşlerimiz sulardan kurtulmuştu. Babamız bizi güçlükle sudan çıkardı. Sonra kendisi sulara kapıldı. Sığındığımız köprünün 50 metre ilerisinde babam ölü bulundu. Bizim için kendisini feda etti” dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2007 Pazartesi 17:52:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?