22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Oktoberfest 24 Eylül’de başlıyor

OKTOBERFEST 24 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Efes Pilsen işbirliğinde ilki geçen yıl gerçekleştirilen Almanların ünlü Hasat Bayramı Oktoberfest’in ikincisi bu yıl 24- 26 Eylül tarihlerinde Aktur Lunapark yanında düzenlenecek. Festival kapsamında Athena, Kurban ve Pamela başta olmak üzere bir çok müzik grubu konser verecek.

Büyükşehir Belediyesi, dünyanın en renkli festivalleri arasında yer alan Oktoberfest’i ikinci kez Antalyalılarla buluşturacak. 24-26 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Oktoberfest ünlü grupların konserleri ile renklenecek. Akturpark yanında düzenlenecek festival, müzikle coşacak.

Oktoberfest’te bu yıl Athena, Kurban ve Pamela başta olmak üzere Fransa’dan Smokin Fuzz, Almanya'dan Bavyera Müzisyenleri katılacak. Ayrıca üç gün boyunca Türkiye ve Antalya’nın en sevilen müzik grupları; Repertuar Köpekleri, Luxus, Model, The Mob, Tabu ve Oktoberfest Brassband festivalde konserler verecek.

Festivalin açılışını, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın ile Almanya'nın Antalya Başkonsolosu Frank Urbschot birlikte yapacak. Oktoberfest 24 Eylül’de saat 17.00’de, 25 ve 26 Eylül’de ise saat 15.00’te kapılarını açacak. Festival alanında yeme-içme alanları ve oturma grupları yer alacak. Festival biletleri 5M Migros, Biletix ve Akdeniz Üniversitesi’nden alınabilecek.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen festivale yaklaşık 26 bin kişi katılmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 12:01:04
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 12:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?