1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Okul faresi 'Örümcek Adam'

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 'Örümcek Adam' tişörtü giyip okullarda hırsızlık yapan bir kişi, bayan arkadaşının sekiz yaşındaki çocuğuyla hırsızlık yaparken yakalandı.

Manavgat'ta sekiz ayrı okulda hırsızlık yapan Ömer S. (34) ile sekiz yaşındaki A.Ç., Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince yakalandı. Manavgat merkezde, Toros İlköğretim Okulu, Milli Egemenlik İlköğretim Okulu, 60. Yıl İlköğretim Okulu, Çeltikçi İlköğretim Okulu, Dr. Hüseyin Vural Engelliler Okulu, Kızılot İlköğretim Okulu, Kemer Fatma-Turgut Şen Anadolu Lisesi ve IMKB YİBO'ya girerek para, bir dizüstü bilgisayar, DVD player, dijital fotoğraf makineleri, üç cep telefonu çalan Ömer S. ile A.Ç. okullarda bulunan güvenlik kameralarından belirlendi.

Polisler, Ömer S. ile A.Ç.'yi Manavgat Lisesi önünde yakaladı. Suçlarını itiraf ettikleri öğrenilen şahısların evlerinde yapılan aramada okullardan çaldıkları belirlenen malzemeler ele geçirildi. Ömer S., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Çocuk ise küçükleri koruma şube müdürlüğüne teslim edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 12:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?