16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Okul servisleri denetleniyor

OKUL SERVİSLERİ DENETLENİYOR

Manavgat'ta yeni eğitim ve öğretim yılında taşımacılık yapacak 150 öğrenci servis aracı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Jandarma ve Emniyet Amirliğine ait ekiplerce denetlendi.

Manavgat Servisçi Esnafı Odası hizmet binası önünde gerçekleştirilecek denetimlerde araç sürücülerinin ehliyeti, ruhsat, fenni muayeneleri, araçların pencerelerinin sabit olup olmadığı, okul levhası, dur levhası, kapı otomatikleri, sağlık çantaları, trafik setleri, emniyet kemeri, yangın söndürme tüpü, otomatik kapı, far ve lastikleri kontrol edildi.

Manavgat Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar; sürücülerin trafik kurallarına uymaları, kıyafet, saç ve sakal tıraşına önem vermeleri, hız yapılmaması ve çocuklara kötü örnek olacak davranışlarda bulunulmaması konusunda sürücüleri uyardıklarını, aksi takdirde ceza uygulanacağını bildirdi. Çınar, “Sorunu olmayan araçlara 'uygundur' belgesi verildi. Eksiği olan sürücülerden de eksiklerinin giderilmesi istendi. 150 servis aracının denetleneceği denetimler üç boyunca gerçekleştirilecek" dedi.

OKUL SERVİSLERİ DENETLENİYOR
OKUL SERVİSLERİ DENETLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2010 Çarşamba 16:00:01
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 16:07:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?