7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Okul yaptıran hayırsevere plaket

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde okul yaptıran hayırsever işadamı Ramazan Yalçın’a yaptırmış olduğu Fikriye-Ramazan Yalçın İlköğretim Okulu tarafından teşekkür plaketi verildi.

Kendi adını taşıyan okulun kantininde düzenlenen plaket törenine Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, Milli Eğitim Müdürü ve Okul aile birliği başkanı Hasan Katı öğretmenler katıldı. Plaket töreni öncesinde açılış konuşmasını yapan okul müdürü Yavuz Altuner, Ramazan Yalçın Ailesi'ne eğitime yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederek, Fikriye -Ramazan Yalçın İlköğretim Okulu olarak her öğrencimizi, iyi eğitilmiş, çeşitli hasletlere haiz, vatanına, milletine ve manevi değerlerine sahip bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar, “Devletin yetişemediği yerde, sizin gibi hayırseverlerin yardımlarına ihtiyaç duyuluyor. İlçemizdeki Hayırseverlere çok teşekkür ediyor onlara minnet borçluyuz. Hayırsever iş adamımıza katkılarından ötürü teşekkür ediyor, hayırlarının devamını diliyorum" dedi.Hayırsever Ramazan Yalçın “öğrencilerden çalışmalarını ve okuyup iyi yerlere gelmelerin, yardımlarının devam edeceği sözünü yineledi.

Konuşmaların ardından okul yaptıran Hayırsever Ramazan Yalçın’a Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu bir plaket verdi. Ardından Fikriye-Ramazan Yalçın İlköğretim Okuluna çeşme yaptıran Eczacı Ahmet Arslan’a da İlçe Milli Eğitim müdürü Yakup Hoplar bir plaket verdi. Eczacı Ahmet Arslan, Fikriye-Ramazan Yalçın İlköğretim Okulunda okuyan ve sağlık güvencesi olmayan 1 öğrenciye tüm eğitimi boyunca bakım sözü verdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 14:58:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?