1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Okullar tatil edildi!

Antalya Valiliği, kent ve çevresinde geceden itibaren etkili olması beklenen fırtına ve etkili yağış nedeniyle eğitime 1 gün ara verilmesi kararı alındığını bildirdi.

Antalya Valiliğinden yapılan açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünce Orta Akdeniz'den gelen olumsuz hava koşullarıyla birlikte geceden itibaren Antalya ve çevresinde kuvvetli fırtına ile etkili sürekli yağış beklendiğinin bildirildiği belirtildi.

Tahminlere göre fırtınanın hızının 80-95 kilometrenin üzerine çıkacağı ve fırtınayla birlikte etkili ve sürekli yağış beklendiği ifade edilen açıklamada, öğrencilerin sağlığının olumsuz etkilenmemesi bakımından Antalya Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla okullar ile yaygın eğitim kurumları ve özel öğretim kurumlarında eğitime yarın ara verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

Gece saatlerinden itibaren fırtınanın hamle hızının 80-95 kilometresaate çıkabileceği ve fırtınayla sürekli ve etkili yağışın yarın akşama kadar devam etmesinin beklendiğine işaret edilen açıklamada, başta öğrenci velileri olmak üzere eğitim ve öğretim kurumlarının sağlık, ulaşım ve güvenlikle ilgili gerekli tedbirleri ivedilikle almaları istendi.

Antalya'nın sel ve taşkınlara karşı hassasiyetleri göz önünde bulundurularak belediyeler, resmi kurumlar ve vatandaşların gerekli tedbirleri acilen almaları gerektiği kaydedildi
 

AA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 15:46:03
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 16:30:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?