1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Okullar yeni eğitim yılına hazırlanıyor

Kepez Belediyesi, 2009-2010 eğitim-öğretim yılı öncesi ilçedeki okullarda bakım ve onarım çalışması başlattı.

Kepez Belediyesi, 2009-2010 eğitim-öğretim yılı öncesi okulların fiziki şartlarını iyileştiriyor. Belediye, sağlıklı ve sorunsuz bir eğitim için ilçedeki okulların hem iç ve dış temizliğini yapıyor.

Bakım ve onarımı gerçekleştirilen okullarda, ayrıca periyodik olarak iç ve dış hijyen temizliğini yapılıyor. Eğitim kurumları tarafından haftada 12 okul, 40 kişilik bir ekip tarafından temizleniyor.

Hafta sonları eğitim kurumlarının temizliğinin belediye tarafından yapıldığını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Haftada 12 okulumuzu temizlemeyi planlıyoruz. Okullarımızın gerek duyduğu iç temizliğini ve bahçe temizliğini gerçekleştirmek suretiyle çok güzel bir kamu hizmetini vatandaşımıza sunuyoruz. Eğitimde önceliğimiz çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda büyümesi. Çok daha modern imkanlarda eğitim görmesi. Bu bakımda da bu tip çalışmaların önemli olduğunu düşünüyoruz. Fiziksel olarak temiz ortamlarda eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmeleri, eğitim ordumuzun vefakar temsilcilerinin daha iyi ortamlarda hizmet yürütmeleri eğitimdeki kaliteyi de attıracaktır" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 11:21:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?