22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Okullara kitap bağışı sürüyor

OKULLARA KİTAP BAĞIŞI

Antalya Gönüllüleri Derneği, Antalya İş Kadınları Derneği (ANTGİAD) ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçen proje kapsamında kent merkezinde bulunan 15 okula, Sevgi Tanrısever’in Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anlattığı ‘Vatana Adanmış Bir Ömür’ adlı kitabı hediye ediliyor.

Kent merkezinde bulunan 15 okula, Sevgi Tanrısever’in Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anlattığı ‘Vatana Adanmış Bir Ömür’ adlı kitap projesi Hüseyin Ak İlköğretim Okulu’ndan başladı. Antalya Gönüllüleri Derneği, Antalya İş Kadınları Derneği (ANTGİAD) ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçen projenin önemine değinen Antalya Gönüllüleri Derneği Başkanı Dr. Günseli Akaydın, “Çocuklarımıza kitap okuma sevgisini aşılamak ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatmak adına bu projeyi hayata geçirdik. İlköğretim öğrencileri için hazırlanmış bol resimli ve anlaşılması kolay bir kitap” dedi. ANTGİAD Başkanı Sevinç Eyilik ise Antalya Gönüllüleri Derneği ile anlamlı bir sosyal projenin içinde yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ünlü yazar Henri Benazus’un eşi Sevgi Tanrısever’in eseri olan ‘Vatana Adanmış Bir Ömür’ adlı kitap, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını, bol resimli ve kolay anlaşılır bir dille çocuklara anlatıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 16:23:02
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 18:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?